Maharishi Ædelstenslysterapi (MLG) i nyhederne
Lys + ædelsten = lindring: Ny behandling søger sundhed gennem ædelsten

Radish
Maj 2010
af Linda Egenes
Da Jim Fairchild, en 58-årig universitetsprofessor, bestilte en behandling med Maharishi Ædelstenslysterapi, havde han ingen anelse om, at denne holistiske nye terapi ville give ham lindring for en alvorlig skade.
“Lige siden jeg som 3-årig blev kørt over af en bil, har jeg levet med konstante smerter og trykken i nakken,” siger han. “Som en følge deraf har jeg hele livet søgt lindring - konsulteret utallige kiropraktorer, massageterapeuter osv. Men intet virkede.”


Maharishi Ædelstenslysterapi

Psykologi
18. juni 2012
af Jannie Sundgaard Kristensen
Ædelstene som via lys giver både fysisk og psykisk helbredelse! Jeg er noget skeptisk, da jeg møder op hos Eva Bergmann for at få min første behandling med ædelstenslysterapi. Men Eva er sød og let at snakke med. Vi taler sammen et stykke tid om løst og fast, hvordan jeg har det, og om der er noget særligt, jeg gerne vil fokusere på under behandlingen. Hun forklarer om behandlingen og kommer med mange eksempler på folk, som har fået det markant bedre efterfølgende, men frem for alt beskriver hun det som en tilstand af ro og stilhed i kroppen. Noget, der kommer indefra, og som ikke kan sammenlignes med noget andet.
Eva tester, hvilke ædelsten som virker på mig, ved at lyse mig i hånden med forskellige på skift. Da jeg lidt senere ligger på briksen med strålingsapparatet indstillet over mig, er det svært at finde ro. Jeg kæmper med tanker, om det hele er et stort fupnummer, og forsøger samtidig at være åben overfor, hvad som må komme.


Ædelstensterapi: At kaste lys på helbredet

Maharishi Ædelstenslysterapi fremmer velbefindendet
Iowa Source magazine
Marts 2010
af Linda Egenes
Ved ædelstenslysterapi i The Raj i Fairfield, Iowa, sendes lys gennem ædelstene for at hjælpe med at genoprette balance og skabe helhed i kroppen.
Sidste forår fortalte en ven mig om en ny behandlingsform ved navn Maharishi Ædelstenslysterapi. “Det føles, som om du er badet i lys,” sagde hun. Udmattet efter at have rejst og af at tage mig at mine aldrende forældre om natten tænkte jeg, at et lysbad lød som den perfekte måde at komme tilbage på sporet.


My First Experience with Maharishi Light Therapy with Gems

Ugebladet Søndag
7. April 2013
af Elisabeth Wille
Jeg har døjet med dårlig ryg i mange år, og på det seneste har jeg haft problemer med det højre skulderblad. Det føles, som om der sidder en nerve i klemme. Samtidig har jeg rigtig meget om ørerne og når ikke altid at holde de pauser, jeg bør, så travlhedsniveauet er lidt for højt.
Jeg er noget skeptisk, da jeg møder op til min første ædelstenslysterapi, for alene ordet forekommer mig mere alternativt, end jeg lige synes, jeg er klar til. Men samtidig lyder det også smukt, og jeg er åben overfor, hvad det har at tilbyde, og det viser sig at være ikke så lidt.